У мережі посміялися над ночівлею Савченко під АП: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі посміялися над ночівлею Савченко під АП: з'явилися фото

У мережі посміялися над ночівлею Савченко під АП: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах іронізують над  ночівлею народного депутата від фракції «Батьківщина» Надії Савченко під будівлею Адміністрації президента разом з родичами полонених бійців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook сестри Надії Савченко Віри.


"Доброго ранку. Якщо у кого є кемпінгові стільці, і хто буде поруч проходити, будемо вдячні за 2-3 штуки», - написала в соцмережі сестра Савченко і опублікувала відповідні фото.




«А чому не проводити акцію навпроти посольства РФ? Як на мене, корінь всіх бід - саме там ... », - коментує користувач Yaroslav Dobryanskyy.


Раніше Віра Савченко виклала ряд нічних фотографій з акції.




«Як там зараз наша Надя, на холодних ворожих сходинках Банковій? Чи не застудила б чого, ох Надя, тримайся, підмога близько, на добраніч », - поіронізувала відомий блогер Олена Монова і опублікувала відповідну карикатуру.


«У будь-якій незрозумілій ситуації - оголошуй голодування», - іронізують в коментарях.



Як відомо,  8 серпня Надія Савченко організувала мітинг під Адміністрацією президента в Києві з вимогою будь-яким способом звільнити українських полонених.


2 серпня  нардеп оголосила голодування в знак протесту проти, на її думку, "бездіяльності влади" в питанні звільнення українських заручників.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?