У мережі посміялися над прямою лінією Путіна ще до її початку: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі посміялися над прямою лінією Путіна ще до її початку: з'явилося фото

У мережі посміялися над прямою лінією Путіна ще до її початку: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі вже посміялися над прямою лінією з президентом Росії Володимиром Путіним, яка запланована на сьогодні, 14 квітня, на 12:00.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку радіоведучого і журналіста Антона Доліна в Facebook.


"Уже сьогодні моє улюблене! (Так, вішаю картинку щороку. Ні, не набридло)" - пише він і публікує фото.




Інші користувачі теж не втратили можливість пожартувати.


"І ось це мені знову коментувати?" - написав журналіст Віктор Шендерович.




"Но притворитесь! Этот взгляд

Всё может выразить так чудно!

Ах, обмануть меня не трудно!..

Я сам обманываться рад!"

А.С.Пушкін

З року в рік цей товариш безсоромно бреше, але з року в рік народонаселення намагається його слухати з надією почути, нарешті, щось бажане! Вічна віра "Русского мира" в диво! А потім, раптом, неждано-негадано "безглуздий і нещадний"!", - коментує Ільсіяр Тімербулатова.



"Питань для прямої лінії на сайт Кремля надійшло в три рази менше, ніж в минулому році. Мабуть навіть самі упороті починають щось підозрювати", - пише Андрій Долгих.



"А лінія то не нескінченна, судячи по картинці", - вважає Олексій Іванов.


Як повідомляє topnews, 14 квітня 2016 року в 12:00 мск відбудеться традиційна "пряма лінія" з президентом Росії Володимиром Путіним. Судячи з опублікованих в Інтернеті телепрограм, "Перший канал" і "Росія-1" відводять на спілкування Путіна з народом три години.


У минулому році 13-а за рахунком "пряма лінія" з Путіним тривала майже чотири години і побила рекорд попередніх років за кількістю поставлених запитань: протягом семи днів йому задали понад 3 млн питань, а в ході програми президент зміг відповісти приблизно на 55 з них.


Нагадаємо,  прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, аналізуючи найбільш поширені Володимиру Путіну питання, які надходять на пряму лінію, заявив, що більшість росіян не хвилює курс рубля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?