У мережі посміялися з Путіна, який образив литовців
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі посміялися з Путіна, який образив литовців

У мережі посміялися з Путіна, який образив литовців

Президент Росії Володимир Путін розкритикував рішення Литви визнати російських суддів загрозою для безпеки країни і фактично назвав литовців "ідіотами".
Про це Путін сказав на IX Всеросійському з'їзді суддів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру".
Голова Конституційного суду Росії Валерій Зорькін розповів президенту РФ, що в Литві визнали російських суддів загрозою. У відповідь Путін поцікавився, що саме послужило приводом для "такого ідіотського висновку". Глава КС Росії пояснив, що Вільнюс прийняв таке рішення через приєднання Криму до Росії.
"Дуже дивно. Іноді складається враження, що люди взагалі впали з планети іншої", - заявив на це Путін.
У мережі сміються над Путіним, який образив литовців.
"Путін назвав ідіотським рішенням небажання Литви прийняти суддів Росії на конференції судів. Литва права. У Росії немає суддів. Одні прокурори", - йдеться в Twitter Мысли перзидента.
Сесицкий Сергей: Це вам не помідори чавити.
Ratibor: Розумію Литву: хоч мантія, хоч генеральський мундир, а все одно під ним в Росії бандитська сволота і терористи.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Міністерство оборони Литви випустило 30 тисяч примірників навчального посібника для громадян про те, що робити в разі вторгнення Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?