У мережі продовжують жорстко висміювати посмішку фаната Путіна: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі продовжують жорстко висміювати посмішку фаната Путіна: опубліковано фото

У мережі продовжують жорстко висміювати посмішку фаната Путіна: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У соцмережах продовжують висміювати фігуриста  Івана Скобрєва і його шалену посмішку, яка була знята під час прямої лінії президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Так, відомий блогер Рустем Адагамов  опублікував фотокопію титульної сторінки дисертації Скобрєва на здобуття вченого ступеню кандидата філософських наук на тему «Духовність особистості російського спортсмена як показник його громадянської позиції», написаної 2014 року.



Ця публікація викликала хвилю коментарів, причому багато з них були явною насмішкою, а деякі - жорсткою критикою.

Наприклад, Віталій Шетин  пригадав допінговий скандал із мельдонієм а також роздачу їжі з лопат і написав: «Мельдоній поївши з лопати, від щастя не так посміхатиметесь )».

У свою чергу, Alexandra Shlayfer написала: "Твое обличча, коли твій фюрер у Росії, твої батьки в США, а діти в Італії", а пізніше додала, що «Іван тренується у італійського тренера. От і доводиться жити в Італії бідолажці".


Андрій Любецький опублікував такую картинку:



При тому знайшлися і захисники фігуриста. Олексій Ісаєв: «Скобрєв - видатний спортсмен! А ви усі дебіли. Справами йдіть займайтесь, або спортом».


А от Ігор Шумаков  запропонував: «Чи не пора сісти за докторську - Бездуховність особи західного спортсмена як маркер його громадянської деградації???».


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше сам  Іван Скобрєв розповів, чому він так широко посміхався під час прямої лінії з Путіним.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?