У мережі розгорається скандал через жорсткі слова про дітей АТОшніков
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі розгорається скандал через жорсткі слова про дітей АТОшніков

У мережі розгорається скандал через жорсткі слова про дітей АТОшніков
Джерело:  online.ua

Генеральний директор однієї з московських компаній Маша Сімович розлютила користувачів соцмережі своєю різкою заявою про дітей бійців антитерористичної операції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата Київської ради Сергія Гусовського.


"Суботній ранок для київської спільноти видався жвавим. Якась Маша Сімович повідомила, що "цапнула" шматок Труханова острова і збирається "на травневих підняти грошей". При цьому в коментарях викладає свої думки про дітей АТО-шників і про "хазарьё". Ми терміново з'ясуємо і в Київраді, і в Київземі, чи йшла мова останнім часом про виділення землі на Трухановому", - написав Сергій Гусовський.


Все почалося з повідомлення Маші Сімович про те, що їй дісталася ділянка на Трухановому острові (Київ) в довгострокову оренду. За її словами, вона вирішила організувати там молодіжний кемпінг в стилі 1970-х років:


"Ми тут хапнув шматок Труханового острова в довгострокову оренду, зараз б'ємо сектора. Цікавлять всі. Від рестораторів до фудтраков, семінарщіків і т.д. Це молодіжний кемпінг. Аля 70ті. Автобуси якісь хочете. Гайда. Можна на травневих підняти грошей і поліпшити ваш добробут. Це дивовижне місце, впевнена, у нас з вами вийде маленький Рай", - написала Сімович.


"Мій товариш років 2-3 тому рвався організувати (не самий, звичайно) там табір для дітей АТО-шників. Мабуть, щось пішло не так", - написала користувач Інна Лементар.


Подібна пропозиція викликала різку реакцію у Маші Сімович:


"Дітей АТО-шників там не буде, я не спонсорую безмозких, вибач... Це війна олігархічна і відстоювати ціною своїх життів хазарьё, - не моє. Як на мене, я рада, коли хазарьё саме себе душить і х*р рипнусь, якщо їх почнуть тиснути, як в усі часи. А це буде. Років 5-10 і почнеться вирізання голів. Коли вони нили, - їх жаліли. А щас вони охрен*ли і відчули себе великими. Чекаю різанину з інтересом".



"Мразь ху*є не по днях, а по годинах. Воно ще і ген.директор в masha cherry promotion (Moscow, Russia), п**дець Русня страх втрачає, в шоці. Давайте допоможемо знайти їй щастя в променях народної слави", - прокоментував подібну заяву Oleksiy Pyliov.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, з'явилося пронизливе  фото маленьких дітей, проводжаючих військовослужбовців в зону проведення антитерористичної операції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?