У мережі розповіли про підлість на прикладі ярого фаната "Новоросії"
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі розповіли про підлість на прикладі ярого фаната "Новоросії"

У мережі розповіли про підлість на прикладі ярого фаната "Новоросії"
Джерело:  online.ua

Донецький блогер і журналіст Денис Казанський наочно показав приклад підлості серед прихильників проекту "Новоросія".
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Був такий чоловік - активіст Євромайдану, фанатичний активіст. Причому дуже давній - з Фундації регіональних ініціатив, справляв враження проєвропейської людини. Його звали Рома Хузяхметов. Він ходив на всі наші майдани, був організатором, коли почалися конфлікти, трохи з тітушками не бився. Потім, коли вже почався дикий сепарський рух, я про нього довго не чув, і ось пройшла чутка, що його Біс-Безлер в Горлівці посадив на підвал. Мені було його так шкода: "ось, бідний Рома, як потрапив!" А потім він спливає в Дебальцевому - вже як активіст ДНР, затятий ватник!", - розповів Казанський.
Також він пояснив, що "Рома з якихось причин не хотів їхати, він готовий був жити в Донецьку з тими, хто був при владі. Тому працював на два фронти, ходив одночасно на Євромайдан і Антимайдан. Нам розповідав: "Я знаю пацанів з "Молодих регіонів", вони мені інформацію зливають!" А на ту сторону зливав інформацію про нас. І чекав, хто переможе. У підсумку, коли стало зрозуміло, що перемогли сепари, він поїхав до Горлівки і хотів там влаштувати свою кар'єру. А його там взяли як проукраїнського активіста, "майдауна" і посадили на підвал. Посидів і вийшов - але якою ціною?", - зазначив журналіст.
"Я зараз читаю його публікації на ФБ - це просто унікальний чорт! Як я розумію, у Безлера Рому взяли в оборот і поставили умову - вибілювати певні сили. Головними організаторами ДНР він називає регіоналів, яких в той час реально не видно було в Донецьку. А тепер регіонали викрутили сепарський рух - всіх божевільних типу Губарєва викинули. Залишилися ті, хто був раніше - тільки була Партія регіонів, а стала "Молода Республіка". І ось Рома пише, що Олексій Грановський ("міністр" в "Міністерстві промисловості і торгівлі ДНР", - ONLINE.UA) та інші абсолютно ліві персонажі, абсолютно залежні, що це вони організовували "революцію". А цього в помині не було, це я точно знаю", - продовжив блогер.
"І оскільки там йде ворожнеча між угрупованнями, Хузяхметову поставили завдання - чорнити Губарєва. І він постійно пише якусь х * рню про Губарєва і його людей: мовляв, Губарєв примазався до руху. І Губарєв у відповідь його люто ненавидить і пише скарги, в якісь "МГБ ДНР", що Рома - "майдаун засланий"! А той у відповідь пише на Губарєва пасквілі. І, таким чином, купує собі свободу", - резюмував Денис Казанський.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: "Новоросія" пожирає синів, але і Україна робить своїх громадян ворогами - журналіст з Донецька"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?