У мережі розсекретили стать майбутньої дитини Собчак: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережі розсекретили стать майбутньої дитини Собчак: опубліковано фото

У мережі розсекретили стать майбутньої дитини Собчак: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак, яка перебуває на останньому місяці вагітності, опублікувала фото, яким побіжно натякнула на те, що народить дівчинку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram телезірки.
Ксенія розпочала останні приготування до народження первістка. Собчак розмістила в своєму мікроблозі знімок з магазину дитячих меблів.
Читайте також: Бреж нєва показала кругленький живіт: з'явилося фото
"Час розпочати найприємніші клопоти. За рекомендацією "бувалих" подруг поїхала в бутик дитячих меблів з Англії. Подруги не підвели!!!! :))) Ручний розпис на всіх меблях. І з яким смаком! Ніякого тобі "рожевосинього вирвиоко" пекла :))) В бутіку можна підібрати від годинників, картин, шпалер, тканин, килимів до повного комплекту меблів-почну створювати інтер'єр кімнати. Саме час зробити щось приємне", - підписала щасливий кадр майбутня мама.


Передплатники Собчак розгледіли рожевий балдахін на задньому плані і вирішили, що Ксенія з чоловіком чекають появи на світ дівчинки.
"Судячи з фотографії чекаємо дівчинку", "Дочку чекає Ксеня", "агааа, дівчачий інтер'єрчик то", "Дівчинка буде", "Дееевочка", "Все-таки деееевочка :) донечка", "Значить все таки - дівчинка буде", - пишуть вони.
Нагадаємо, розмови про те, що телеведуча чекає первістка, почалися тільки в перших числах червня, а підтвердила інформацію Собчак під час конкурсу Нова хвиля-2016 в Сочі. З чуток телезірка повинна народити з дня на день.
Як повідомляв ONLINE.UA, російська телеведуча Ксенія Собчак, яка готується стати матір'ю, знялася повністю голою для обкладинки глянцевого журналу Tatler.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?