У мережі спростували нову брехню путінських військових і показали фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі спростували нову брехню путінських військових і показали фото

У мережі спростували нову брехню путінських військових і показали фото
Джерело:  online.ua

У соцмережах спростували брехню міністерства оборони Росії про виведення шести літаків «Су-24» з Сирії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter блогера, що пише під ніком «Записки мисливця».


За його словами, після повідомлення міноборони РФ про виведення «Су-24» з Сирії, міжнародна група розслідувачів Bellingcat показала фотографію, з якої випливає, що російські літаки Сирію не покидали.


Читайте також:  У Путіна похвалилися новими ударами по Сирії: відео викликало гнів у мережі



«Хтось сумнівався, що кацапи збрешуть?», - пишуть у коментарях.


Нагадаємо, 12 січня офіційний представник міноборони РФ Ігор Конашенков повідомив, що на територію Росії з авіабази Хмеймім в Сирії перебазовано перші шість "Су-24".


Після цього генерал-полковник Андрій Картаполов, командувач російським угрупованням в Сирії, повідомив, що Росія найближчим часом виведе з Сирії чотири фронтові бомбардувальники "Су-24", а також лікарів медичного загону спеціального призначення.


Як повідомляв ONLINE.UA,  українські волонтери виявили в Сирії російських військових, які раніше брали участь у бойових діях проти України на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?