У мережі тонко посміялися над новорічним привітанням Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі тонко посміялися над новорічним привітанням Путіна

У мережі тонко посміялися над новорічним привітанням Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися над новорічним привітанням президента Росії  Володимира Путіна  і пожартували про Святу Трійцю.


Про це заявив екс-депутат Держдуми РФ Микола Травкін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання "15 хвилин".


Читайте також: Путін викликав масу глузувань своїм новорічним привітанням


"Десь 10-та година ранку, народець потихеньку прокидатися починає від олів'є з Кіркоровим, ось вже і рідкісні перехожі на вулиці з'явилися. Дай, думаю, поцікавлюся, а як вони привітання від Володимира Володимировича нашого Путіна сприйняли. І кого не спитаєш: - слухав? А як ж, відповідає, - слухав! А про що говорив і не пам'ятають! Ну, з Новим роком, відповідають, вітав", - написав Травкин.


Він зазначив, що тільки один "з усього видно грамотний і інтелігент (личко сильно з ночі пом'яте, що не голений, але в очёчках і слово «контент» знає)" відповів йому: "Розумієте, шановний, основний контент привітання необхідно шукати по початку і в кінці промови. Ось, дивлячись на вас, Ви в риториці то, м'яко кажучи, не сильні? А там, в риториці, важливі перші і останні слова, вони тільки і запам'ятовуються".


Політик провів аналіз виступу президента РФ і привів його першу тезу: "... труднощі, з якими ми зіткнулися, згуртували нас, спонукали відкрити величезні резерви наших можливостей для руху вперед", і заключну: "Нехай стають краше і привабливіше дорогі нашому серцю вулиці, міста і селища".


Читайте також: У новорічному зверненні Путіна показали героя української історії: з'явилося відео


"Ну, не може ж бути, щоб Президент у зверненні до народу і... про благоустрій! Ну, добре б якщо прем'єр-міністр", - написав Травкін і привів аналіз звернення глави уряду Дмитра Медведєва: "Коротенько так, всього 78 слів «ля-ля», як зазвичай, і в кінці: "Я вірю: в наступаючому році здійсняться найзаповітніші мрії, дорогі нам люди будуть щасливі і здорові, а в будинках буде любов і злагода".


"Звернення В.Путіна: «Нехай збудуться... Нехай панують... Нехай стають...» Так це ж так Бог глаголив при створенні світу, в кінці тільки немає слів: «і сказав Він - це добре». А у Д.Медведєва тільки: «Я вірю...». Це ж одкровення Отця і Сина! У чому ж ви скажете тут одкровення, якщо ми бачимо в тексті лише банальності? А в тому, що перший раз наші Батько і Син пропонують нам не вчити жити весь світ, не продовжити пишається своєю духовністю і непереможністю, а зайнятися б л а г о у с т р о є м свого будинку!", - підкреслив політик.


"Перший раз пропонується нам потурбуватися здоров'ям і щастям рідних і близьких людей, а не боротися за справедливість в усьому світі з усім світом. «Зайнятися собою!» - В цьому і є справжнє Одкровення від Отця і Сина і через їх звернення зійшов до нас Святий дух. Так що вчора нам з вами була Трійця", - резюмував Травкин.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі викликало чимало гніву і сарказму фото президента Володимира Путіна з новорічним келихом шампанського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?