У мережі висміяли фантазії екс-регіонала на росТБ: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі висміяли фантазії екс-регіонала на росТБ: з'явилося відео

У мережі висміяли фантазії екс-регіонала на росТБ: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли заяву колишнього нардепа від Партії регіонів Володимира Олійника про те, що президент Петро Порошенко готує втечу з України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
"Очевидно, що в Україні настає економічний колапс і безумовно політичний щухер... Щури біжать з корабля, але щури не мають майна, а політичні щури мають майно і гроші. Тому треба подбати, щоб потім легко втекти. Що робить Порошенко", - заявив колишній регіонал в ефірі пропагандистського телеканалу Росія 1.
За словами Олійника, таку інформацію він отримав від співробітників Служби безпеки та митної служби. Він також заявив, що Порошенко вже нібито вивіз понад 250 млн і зараз вивозить своє майно в Іспанію.
Читайте також:  Екс-регіонал на росТБ посварив Росію, в мережі веселяться: з'явилося відео
(Дивіться заяву Олійника з 3-ї хвилини)



У мережі висміяли новий фейк колишнього регіонала.





Як повідомляв ONLINE.UA,  Володимир Олійник на телеефірі у відомого російського пропагандиста Володимира Соловйова допустив обмовку "по Фрейду", визнавши, що Росія окупувала Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?