У мережі висміяли відео СБУ про звільнення екс-силовика Путіна: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі висміяли відео СБУ про звільнення екс-силовика Путіна: опубліковані фото

У мережі висміяли відео СБУ про звільнення екс-силовика Путіна: опубліковані фото

У мережі поставили під сумнів  відео Служби безпеки України із звільненням з рук викрадачів колишнього російського офіцера Іллі Богданова, який перейшов на бік українців і воював на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського блогера Олександра Ружанського.
«СБУ пікчерз вражає! Я тут подивився разом з друзями епохальне муві від СБУ про звільнення Іллі Богданова з рук бандитів, які, нібито намагалися перекинути бідного екс-ФСБешника назад в Росію-матінку. І ми, чесно кажучи, в захваті від професіоналізму знімальної групи, режисера, сценариста і задіяних акторів», - з сарказмом написав він.
За словами Ружанського, в першу чергу його здивували «спецефекти».
Читайте також: Колишній силовик Путіна зробив резонансну заяву: соцмережі в захваті
«Ефект "старої плівки" ми знаємо, а ось ефект гівняної камери бачимо вперше. Гівняної настільки, що навіть номера затриманого пікапа розгледіти неможливо. І якби Богданов не назвав своє прізвище, ми б так і не зрозуміли, кого витягли з заднього сидіння того пікапа», - підкреслив блогер.
Крім того, він звернув увагу на сліди, які залишилися на снігу.
«Купа слідів на снігу праворуч від того ж Міцубісі, які ми можемо побачити ще на самому початку кіно. Тепер ми знаємо, що перед тим, як зробити вдалі кадри, актори відіграли не один дубль. Тобто, старалися», - з сарказмом додав Ружанський.
Також блогер акцентував увагу на тому, що «наручники у Богданова одягнені на руки спереду, правильно, навіщо мучити актора наручниками ззаду, як воно повинно бути?».
Читайте також: СБУ провела масштабні навчання: з'явилося яскраве відео
«По-четверте, балаклава на голові Богданова. Хтось може подумати, що в реальному житті возити людини в машині з Балаклавою на всю голову, це трошки палево. Але нам потрібно надати сюжету кримінальної жахливість. Тому, норм», - підкреслив автор.
Крім того, він припустив, що «можна, звичайно, було б не двох акторів в ролі злочинців зняти, а трошки більше, бо, знайдуться всілякі розумники, які почнуть тріндеть, мовляв, справжні бандити не стали б тримати на задньому сидінні людини - колишнього офіцера ФСБ з наручниками попереду, а самі сидіти удвох на передніх сидіннях ».
«І останнє, від чого глядачі, які проживають в Харкові і навколо нього, взагалі були вражені. Вони всі запитують: де, б **, СБУ знайшло сніг в Харківській області? Саме на цих скронях з СБУ-муві ми можемо побачити, що актори намагалися в дублях перед тим, як зняти остаточний варіант "затримання". (Сліди біля пікапа справа.) »- Резюмував він.
Також Ружанський виклав два скріншота з відео СБУ і пояснив, що перший з них - «кадр в самому початку відео, а другий, з іншого ракурсу, коли СБУшники тільки побігли до Міцубісі».
Відео зі звільненням Іллі Богданова дивіться тут.
Багато користувачів соцмережі підтримали думку блогера.
Олександр Свідрі: «Репетирували»
Elena Yegorchenkova: «Було зрозуміло з самого початку... ще й з Савченко розберуться колись...»
Irina Boltkova: «Якщо Богданова дійсно викрадали, а СБУ вдалося його звільнити, то мені неважливо це кіно і сніг, нехай там хоч пальми з мавпами ростуть».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше сам  Богданов емоційно розповів про своє перебування в полоні викрадачів і подякував СБУ за звільнення.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?