У мережі жорстко висміяли посмішку відомого фаната Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі жорстко висміяли посмішку відомого фаната Путіна

У мережі жорстко висміяли посмішку відомого фаната Путіна
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмережі посміялися над позитивною посмішкоювідомого російського ковзаняра Івана Скобрева, яку він показав під час  щорічної прямої лінії з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Відео:Anonymous Channel RUS

"Ковзаняр Іван Скобрев слухає "Пряму лінію зВолодимиром Путіним". "У червні 2014 року захистив кандидатськудисертацію на тему: «Духовність особистості російського спортсмена як показникйого громадянської позиції (соціально-філософський аналіз)». Дисертаціявиконана на кафедрі філософії та релігієзнавства Військового університетуМіністерства оборони РФ"", - пише Баба и кіт.


"Ось ви все ржете, а там у всіх такі і подібні виразиобличчя-морд... Бережи нас, Господи, від цієї бидломаси! А ви чули, як віндавав жару, що малоймовірно, але якщо їм доведеться на шкоду собі скасовуватисанкції, то це буде так недоречно для місцевих виробників... Я плачу..."- написала Iryna Ostrovtsova.


"Підлеглий перед обличчям начальницьким повинен мативигляд хвацький і придуркуватий, щоб розумом своїм не бентежитиначальство", - коментує Анастасія Ведишева.


"Головою об лід шарахнувся... Тепер тільки головоютрясе і шкіриться..." - пише Лариса Ларус.

Нагадаємо,  користувачі соцмережі обговорили пряму лінію з президентом Росії і прийшли до висновку, що йому все вже просто набридло, і на конференції жодного разу не підняли по-справжньому важливих питань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?