У мережі зробили цікаве зауваження щодо нової хвилі мобілізації в Україні
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі зробили цікаве зауваження щодо нової хвилі мобілізації в Україні

У мережі зробили цікаве зауваження щодо нової хвилі мобілізації в Україні

Згідно з опитуванням, яке провів у соцмережі відомий блогер і волонтер Серж Марко, багато українців виступають за оголошення сьомий хвилі мобілізації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера.
"Отже. Маленьке опитування на моїй сторінці на тему 7 хвилі. Результат наступний. 145 осіб - за. 10 осіб - проти. 4 - не визначилися. Дуже несподівано, хоча я розумію, що фейсбук дуже відносний в темі соцопитувань. І так, в опитуванні було зазначено, що якщо ставиш +, то значить сам готовий піти в армію за повісткою. І ось, півтори роти, хоч і "фесбучної" за одну ніч", - написав Серж Марко.
Читайте також: Війна на Донбасі: Порошенко зробив резонансну заяву
Після проведеного опитування в коментарях розгорілася дискусія.
Сергій Назаренко: "145 осіб - за." Серж, ти також поставив "+". Можеш пояснити якими факторами викликана необхідність проведення саме мобілізації, а не як альтернатива цим 145 укласти контракт з ЗСУ на півроку?"
Serg Marco: "Я за своїми суджу хлопцям, Сергію. Що далеко не всі контрактники однаково корисні, і далеко не всі мобіли погані. Зараз в тилу багато людей, які готові піти по мобілці, але не готові укладати контракт. Чому б не дати їм таку можливість?"
Сергій Назаренко: "У чому різниця 1 рік мобілізації або на півроку за контрактом?"
Serg Marco: "Контракт на півроку доступний дембелям. А неслужившим - ні".
Serg Marco: "Я вважаю що вона потрібна. І якщо керівництво країни стане перед цим кроком - йому хоча б треба показати, що в країні є контингент, який це рішення вітає і готовий піти по мобілізації".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  міністр оборони України Степан Полторак заявив, що після демобілізації військовослужбовців, призваних у ході шостої хвилі мобілізації, в зоні бойових дій на Донбасі залишаться тільки контрактники.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?