У мережі з'явилися ексклюзивні знімки армії Гітлера
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі з'явилися ексклюзивні знімки армії Гітлера

У мережі з'явилися ексклюзивні знімки армії Гітлера
Джерело:  online.ua

У мережі набирають популярності рідкісні кадри німецької армії на останніх етапах Другої світової війни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Зазначається, що світлини були опубліковані в книзі письменника Ханса Зайдлера - Образи війни: поразка Гітлера на Західному фронті 1944 - 1945 років (Images of War: Hitler's Defeat on the Western Front 1944-1945). Вона з'явиться в продажу в кінці травня 2019 року.

Автор включив у свій твір рідкісні фото німецької армії кінця Другої світової війни. На них зображені моменти з побутового і армійського життя солдатів Гітлера. Також на знімках є колони полонених нацистів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що дружина Адольфа Гітлера Єва Браун не мала сексу з чоловіком, оскільки у неї було рідкісне гінекологічне захворювання, яке ускладнює статевий акт і робить його болісним. Про це сказано в її біографії, написаній Томасом Лундмарком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?