У мережі з'явилися яскраві фото з новими патрульними Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з'явилися яскраві фото з новими патрульними Донбасу

Національна поліція України
У мережі з'явилися яскраві фото з новими патрульними Донбасу

У суботу, 14 травня, в Краматорську та Слов'янську Донецької області 194 патрульних поліцейських присягнули на вірність українському народові.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіціі України.
В урочистій церемонії прийняття новобранцями присяги взяли участь президент Петро Порошенко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе, надзвичайний і повноважний Посол Японії в Україні Шигекі Сумі.
За словами Авакова, більшість тих, хто сьогодні приймає присягу - жителі Донбасу, зокрема, розташованої неподалік окупованої терористами Горлівки. Її жителі повинні побачити різницю між життям на окупованій території і в Україні. Тому міністр закликав нових патрульних Слов'янська і Краматорська служити і захищати кожного, хто тут живе.
Глава Нацполіціі Деканоїдзе зазначила, що два роки тому важко було уявити, що тут будуть майоріти українські прапори.
Середній вік патрульних поліцейських - 27 років. У багатьох з них вища освіту. 17% особового складу - жінки. Чотирнадцять патрульних поліцейських - учасники бойових дій, які захищали Донбас від російської агресії. Серед них і керівник патрульної поліції Краматорська і Слов'янська старший лейтенант Олександр Малиш.
Раніше повідомлялося, що  президент Петро Порошенко виступив на церемонії прийняття присяги патрульними в Краматорську, заявивши, що запуск патрульної поліції в Слов'янську і Краматорську має принципове державне значення для України.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?