У мережі з'явилося перше фото коханого Сєдокової
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережі з'явилося перше фото коханого Сєдокової

У мережі з'явилося перше фото коханого Сєдокової

Популярна  українська співачка Анна Седокова, яка днями натякнула, що виходить заміж, ретельно приховує свого коханого і батька її майбутньої дитини. Однак в ЗМІ потрапило одне фото хлопця.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "КП в Украине".
Нагадаємо, перші чутки про заміжжя Анни з'явилися ще в жовтні 2016 року. Тоді мати другого чоловіка співачки Максима Чернявського розповіла, що її колишня невістка і якийсь Артем готуються до весілля. Однак співачка ніяк не коментувала ці чутки і зараз наполегливо продовжує замовчувати про свого обранця.
Однак пізніше стало відомо, що обранцем 34-річної зірки став росіянин Артем Комаров, йому 25 років і він є сином впливових батьків.
Читайте також: Сєдокова розсекретила стать майбутньої дитини
Також Артем - член ради директорів одного з найбільших підприємств Росії (ВАТ "Челябінський трубопрокатний завод"), а статки його батька, Андрія Комарова, за даними Forbes, становлять близько мільярда доларів.


Артем Комаров
Джерела в оточенні співачки запевнили, що весілля відгримить найближчим часом. Також відомо, що дочкам Сєдокової Моніці й Аліні вже пошили сукні на торжество - з тієї ж тканини, що і весільна сукня мами.
Нагадаємо, співачка двічі була заміжня. У 2004 році Анна Сєдокова вийшла заміж за білоруського футболіста, капітана київського "Динамо", Валентина Белькевича (нині покійного). 8 грудня 2004 року у них народилася дочка Аліна. Пара прожила у шлюбі два роки.
В лютому 2011 року Анна вийшла заміж за бізнесмена Максима Чернявського. У шлюбі, який також тривав два роки, у них народилася дочка Моніка.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Анна Сєдокова, яка знаходиться на останніх місяцях вагітності, зворушила роликом з молодшою ​​дочкою - Монікою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?