У мережі з'явилося приголомшливе відео про українських військових
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі з'явилося приголомшливе відео про українських військових

У мережі з'явилося приголомшливе відео про українських військових
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився відеоролик про бійців АТО на передовій бойових дій на Донбасі, який зворушив користувачів соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата Борислава Берези.

Читайте також: В ійна на Донбасі: другий річниці боїв за Дебальцеве присвятили пронизливе відео
На ролику під пісню Океану Ельзи "Мить" відображені будні українських військовослужбовців в зоні АТО: винесення поранених і вбитих побратимів з-під обстрілу, рятувальні та оборонні спецоперації. Також змонтовані кадри, зняті аеророзвідкою, на яких показані руйнування, завдані бойовиками українським землям.
"Я не знаю, хто це зняв. Я не знаю, хто це змонтував. Я не знаю, хто це розмістив. Але я точно знаю, що ці герої вже увійшли в історію сучасної України. І на їхніх подвигах будуть виховані наступні покоління українців. Ці воїни вже частина історії. Історії війни за незалежність України проти Московії. Вічна слава і пошана українським військовим і добровольцям!" - прокоментував відео депутат.


Відзначимо, що користувачів соцмереж зворушило відео. Так користувач Вікторія Дацковська написала: "Спасибі автору, треба просто показувати наших рідних людей, наближати їх до наших сердець. На превелике наше горе, так багато байдужих. Але для мільйонів наші рідні люди на передовій в думках і молитвах ми з ними".





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося драматичне відео боїв біля селища Водяне, під Маріуполем, на якому українські військові розповіли, як протистоять терористам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?