У мережі з'явилося відео новорічного привітання Порошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з'явилося відео новорічного привітання Порошенко

У мережі з'явилося відео новорічного привітання Порошенко
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося привітання президента  Петра Порошенка  з новим 2017 роком, відповідний ролик в YouTube опублікувало агентство "Українські новини".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube "Українських новин".


У своєму новорічному виступі Порошенко заявив, що наступний рік для України буде краще, ніж 2016 рік, а також запевнив, що окупація Росією частини Донбасу - це тимчасове явище.


ONLINE.UA призводить скорочений текст виступу Порошенка.  Повний текст привітання президента і відео дивіться і читайте тут.


«Дорогі українці! Не тільки діти, але і кожен з нас, незалежно від віку, вірить в диво», - заявив Порошенко.


Читайте також:  Донбас чекають різні сценарії, крім одного, а у Порошенка з'явилися проблеми: підсумки 2016 року

«Приводів для оптимізму сьогодні більше, ніж рік тому. Легко ще не буде, але і найгірше, особливо в економіці, вже позаду», - вважає глава держави.


«Ми подолали шок від руйнування частини індустріального потенціалу, викликаного військовою агресією, так же, як і від ворожого закриття Росією ринку для наших товарів, від торгової і транспортної блокади», - продовжив Порошенко.


За його словами, Україні вдалося відновити економічне зростання.


«І це дозволяє в Новому році тримати курс на збільшення доходів українців», - сказав глава держави.


Порошенко акцентував, що Україні вдалося зміцнити обороноздатність і не вдаватися до мобілізації за рахунок впровадження контрактної армії.


Глава держави також підкреслив, що вперше в історії українці не купили жодного кубометра газу з Росії.


«І це великий крок до енергетичної незалежності нашої країни», - сказав Порошенко.


Він також згадав про перемогу Джамали на «Євробаченні», великий успіх українців на Паралімпіаді в Ріо-де-Жанейро і успіх українських боксерів.


«Цей рік особливий - це рік сторіччя Української національної революції. Але тоді українці замість того, щоб об'єднатися проти зовнішніх загроз, почали воювати між собою, і зараз, якщо не зробити висновків, бездумне політичне протистояння може дуже легко повернути економіку назад в піку, політику занурити в анархію, а країну зробити легкою здобиччю агресора», - також сказав Порошенко.


«Про найважливіші уроки історії не варто забувати навіть в новорічну ніч. Я зробив висновки. Чужих помилок не повторю і іншим не дам», - додав глава держави.


«Головним своїм завданням бачу підтримку належних політичних умов для розвитку країни, і, звичайно, посилення нашої обороноздатності. Зміцнення міжнародної підтримки України, зближення з ЄС і НАТО », - сказав Порошенко.


«Від імені всієї України вітаю вас, наші співвітчизники, дорогі брати і сестри в Криму, Севастополі та окремих районах Донеччини та Луганщини. Російська окупація - це тимчасово. Ми обов'язково об'єднаємося, і все буде добре», - сказав глава держави.


«Слава Україні і з Новим роком!», - привітав Порошенко українців.




Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі надихнулися фотографією президента Петра Порошенка разом з американським сенатором Джоном Маккейном, на якій український президент стоїть зі зброєю в руках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?