У мережі з'явилося відео виводу першої групи літаків РФ з Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі з'явилося відео виводу першої групи літаків РФ з Сирії

У мережі з'явилося відео виводу першої групи літаків РФ з Сирії
Джерело:  YouTube

У Міністерстві оборони Росії показали відео, на якому видно, як перша група російських літаків вилетіла з сирійської авіабази Хмеймім у пункти постійної дислокації на території РФ.

Відео з'явилося на офіційному Youtube-каналі Міноборони РФ, передає ONLINE.UA.
Як повідомили в російському міністерстві, в складі групи - "лідер" - літак Ту-154, а також багатофункціональні бомбардувальники Су-34. Дальні перельоти російських літаків з авіабази Хмеймім в пункти постійної дислокації на території РФ виконуються групами.
До складу кожної групи входить "лідер" - літак військово-транспортної авіації (Ту-154 або Іл-76), в якому перевозиться інженерно-технічний персонал, авіаційне і матеріально-технічне майно, а також російські бойові літаки різних типів. Група слідує призначеними маршрутами до кордону РФ, при перетині якого всі літаки вже самостійно розлітаються на свої аеродроми постійного базування.


Раніше повідомлялося, що приватна розвідувальна компанія Stratfor розповіла про можливі причини відведення російських військ з Сирії і чого можна очікувати від Росії в найближчі місяці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?