У мережі з'явилося яскраве відео навчань поліції на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з'явилося яскраве відео навчань поліції на Донбасі

У мережі з'явилося яскраве відео навчань поліції на Донбасі
Джерело:  online.ua

Поліція Донецької області опублікувала відео виїзду на полігон молодих лейтенантів поліції, які навчалися працювати в бойових умовах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube на каналі ВЗГ ГУМВС Донецької області.


"Наше завдання зробити з них (молодих лейтенантів - Ред.) перше - патріотів своєї країни, друге - професіоналів, які зможуть виконувати свої функціональні обов'язки тут, на території Донецької області, в цей важкий для Донецької області і всієї країни час», - заявив глава Нацполіціі Донецької області генерал В'ячеслав Аброськін.


Відзначається. що молоді офіцери пройшли випробування марш-кидком, управлінням спецтехнікою, тактичною та вогневою підготовкою. Також вони навчилися настройці радіо- і альтернативних засобів зв'язку, пройшли інструктаж парамедиків.


Їм продемонстрували бойові розвідувально-дозорні машини, які можуть рухатися в річці, безпілотні апарати.


Молодим поліцейським довелося також пірнати під БРДМ, який рухався прямо на них, а потім кидати слідом гранати.



Як повідомляв ONLINE.UA,  на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ у Львівській області підрозділи українських високомобільних десантних військ тренувалися в відображенні раптового нападу.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?