У мережі з'явився актуальний кліп на пісню Джамали: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з'явився актуальний кліп на пісню Джамали: опубліковано відео

У мережі з'явився актуальний кліп на пісню Джамали: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, в якому під пісню переможниці Євробачення-2016, української співачки Джамали змонтовані кадри окупації Росією Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал жителя Львова Дмитра Федечка.
"Кліп під назвою "True 1944-2014" змонтував львів'янин Дмитро Федечко. У кліпі відображені кадри подій в Криму, зокрема його окупації ...", - написав шоумен Дмитро Чекалкін.
Нагадаємо, пісня Джамали "1944" присвячена темі репресії кримських татар, але багато хто вважає, що вона також відображає актуальні події, пов'язані з окупацією українського півострова в 2014 році.


Як повідомляв ONLINE.UA, російські пранкери Вован і Лексус намагалися спровокувати Джамалу, запитуючи про сенс пісні "1944", на що співачка відповіла: "Годі чекати, ніякого підтексту. Більше, ніж ви думаєте. Тому що це не тільки про кримських татар, це про біль в цьому світі. Це про Голокост, про геноцид, репресії".
Пізніше пранкери оприлюднили запис розмови з Джамалою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?