У мережі з'явився новий фільм про війну на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з'явився новий фільм про війну на Донбасі: опубліковано відео

У мережі з'явився новий фільм про війну на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  ICTV

В Україні зняли  фільм "Війна на нульовому кілометрі" про початок військового конфлікту на Донбасі, в який увійшли реальні історії українських прикордонників.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ICTV.


Фільм зняли за мотивами історій військовослужбовців підрозділів Державної прикордонної служби України, які навесні-влітку 2014 року виступали проти російської агресії на Донбасі. Кінокартина виграла конкурсний відбір Державного агентства України з питань кіно, в результаті чого зйомки фільму були фінансовані державою.


"Після фільму було багато дзвінків і від тих, кому він і сподобався, і навпаки. Власне, головне, що фільм нікого не залишив байдужим. Звичайно, неможливо розповісти всі історії та історії всіх учасників тих трагічних подій в рамках одного проекту, але це тільки початок. Сподіваємося, далі буде...", - прокоментував кінострічку помічник глави Державної прикордонної служби України Олег Слободян.



Як повідомляв ONLINE.UA, український  фільм "Чечен" про події на Майдані і війні на Донбасі став переможцем фестивалю "Артдокфест" в Нью-Йорку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?