У мережі з'явився текст програми Кабміну: опублікований документ
Категорія
Політика
Дата публікації

У мережі з'явився текст програми Кабміну: опублікований документ

У мережі з'явився текст програми Кабміну: опублікований документ
Джерело:  apostrophe.ua

З програми діяльності Кабінету міністрів слідує, що  новий уряд України на чолі з Володимиром Гройсманом, призначений 14 квітня, має намір ввести нові підходи до оцінки загроз у сфері національної безпеки, а також має намір працювати над оновленням влади.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Апостроф. Економіка.
Новий Кабмін планує перевести Збройні сили на стандарти НАТО, а також відновити військово-промисловий комплекс України, зокрема шляхом розміщення держзамовлення на підприємствах країни і реалізації програм міжнародного співробітництва.
Уряд розробить стратегію відновлення територіальної цілісності країни, а також має намір працювати над оновленням влади і проводити антикорупційну реформу.
Згідно з програмою, Кабмін націлений на забезпечення збалансованості держбюджету України, запровадження середньострокового бюджетного планування та системи управління держборгом, мінімізацію неефективних державних видатків.





Більше про прем'єріаду в Україні дивіться в матеріалі ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?