У мережу потрапило відео веселощів Сердючки на Євробаченні-2016
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережу потрапило відео веселощів Сердючки на Євробаченні-2016

У мережу потрапило відео веселощів Сердючки на Євробаченні-2016
Джерело:  Лайм

Епатажна зірка української естради Вєрка Сердючка взяла участь у веселому розіграші, який влаштували організатори міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" в Стокгольмі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал Євробачення.
Сердючка разом зі своєю мамою проїхалася в Євротаксі, яке було створено для того, щоб не просто підвезти фанатів конкурсу, а подивитися на їх реакцію, на водія і "зоряних" пасажирів.
За кермом авто позмінно були ведучі церемонії цього року - переможець "Євробачення-2015», відомий співак Монс Зелмерлев і шведська телезірка Петра Меді.


Варто відзначити, що Вєрка Сердючка представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" в 2007 році. Тоді зірка отримала срібло.
Як повідомлялося на ONLINE.UA, в Стокгольмі відбувся перший півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2016".
Нагадаємо, представниця України Джамала виступить у другому півфіналі "Євробачення", який відбудеться сьогодні, 12 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?