У мережу потрапив саундтрек продовження культового фільму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережу потрапив саундтрек продовження культового фільму

У мережу потрапив саундтрек продовження культового фільму
Джерело:  factmag.com

У мережу ненадовго виклали треклист саундтрека до фільму "Трейнспоттінг 2", який є продовженням культової картини 90-х "На голці".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fact.
Список пісень виявився на сайті онлайн-магазину Amazon, який пізніше був вилучений.
Читайте також: Стали відомі володарі "Золотого глобуса"
Письменник Ірвін Уелш, на книгах якого засновані фільм «На голці» і його сіквел «Трейнспоттінг 2», підтвердив автентичність трекліста в своєму Twitter.


У списку присутні пісні Іггі Попа, Young Fathers, Blondie, Queen, The Clash й інших.


У фільмі "Трейнспоттінг 2" описуються події, що відбуваються через двадцять років після закінчення історії, описаної в фільмі «На голці», а сюжет крутиться навколо того, що головні герої намагаються вступити в порнобізнес.
Оригінальний фільм вийшов в 1996 році. Він був висунутий на «Оскар» в категорії «Кращий адаптований сценарій» і виграв премію BAFTA в тій же номінації. У 2012 році стрічка була визнана кращим британським фільмом за останні 60 років.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі представлений офіційний трейлер першого українського фентезі про супергероїв "Сторожова застава", який вийде на широкі екрани восени 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?