У мережу виклали драматичну розмову бійців АТО: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережу виклали драматичну розмову бійців АТО: з'явилося відео

У мережу виклали драматичну розмову бійців АТО: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося архівне відео, зняте в червні в 2014 року в районі Ізвариного Луганської області, коли бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з артилерії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Серж Марко.
"На записі чутні голоси Євгена "Маршала" Жукова (тоді ще не відомий масам заступник командира розвідроти 79 оаембр), Семена "Браво" Колейника (замкомбата 2 батальйону 79 оаембр, керував угрупуванням на висоті, названій за його позивним - "висота Браво"), а також Валерія "Самара" Курача (замкомбрига 79-й оаембр)", - написав блогер.
"В цьому відео важливий звук. Відео я наклав зверху з висоти "Браво", щоб була зрозуміла атмосфера на той момент на цій висоті. За кілька годин до цього діалогу Самара вийшов на зв'язок з Браво і сказав, що розуміє всю складність ситуації, що угруповання ще один день може не пережити», - написав Серж Марко.
«Браво відзвітував по силах і засобах, сказав, що людей мало, техніки багато знищено. А потім сказав що ще один день спробує протриматися. Після чого на зв'язок вийшли Маршал, Браво та Самара і просто обговорили ситуацію. Короткий діалог в одну хвилину», - розповів блогер.
«Я чув цей запис пару десятків разів. І кожен раз мене пересмикувало, коли у відповідь на подяку Самари простояти ще одну добу, Браво говорив: Служу Українському народові!", - написав Серж Марко.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео результатів обстрілу бойовиками мирних кварталів міста Красногорівка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?