У Меркель озвучили несподівані терміни зняття санкцій із Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Меркель озвучили несподівані терміни зняття санкцій із Росії

У Меркель озвучили несподівані терміни зняття санкцій із Росії

Міністр економіки Німеччини, віце-канцлер в уряді Ангели Меркель Зігмар Габріель допустив, що, якщо в найближчі місяці будуть створені умови, які дозволять ЄС зняти з Росії санкції, впроваджені через агресію щодо України, то це може трапиться вже влітку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle, яка цитує Reuters.
"Це повинно бути нашою спільною метою", - зазначив Габріель.
Лідер Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН) - союзника партії Меркель в урядовій коаліції - також нагадав про переговори ЄС і США про зону вільної торгівлі і виступив за те, щоб "з усією силою прагнути до такої ж угоди з Росією". При цьому він визнав, що це - не короткострокове завдання.
За словами Габріеля, незважаючи на розбіжності між Берліном і Москвою, варто "залишатися в діалозі". Він пояснив, що обидві сторони сприймають тільки власну "версію реальності", і закликав усунути негативні упередження.
Нагадаємо, Україна, Європейський Союз і США спільно працюють над створенням нового санкційного "списку Савченко" проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?