У Меркель розповіли, як вона поговорила з Путіним про Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

У Меркель розповіли, як вона поговорила з Путіним про Україну

У Меркель розповіли, як вона поговорила з Путіним про Україну

Офіційний представник уряду Німеччини Штеффен Зайберт розповів про те, що канцлер ФРН Ангела Меркель в  Ханчжоу, де проходить саміт G20, обговорила з президентом РФ Володимиром Путіним ситуацію на сході України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.
Повідомляється, що розмова Меркель і Путіна відбулася пізно увечері в неділю, 4 вересня. Лідери Німеччини і Росії провели окрему зустріч в Ханчжоу. За словами представника німецького уряду, сторони "гранично конкретно" обговорили реалізацію мінських домовленостей, війну в Сирії та катастрофічну гуманітарну ситуацію в сирійському Алеппо.
Інтерфакс передає, що на початку розмови Путін поскаржився на пізню годину, проте Меркель зауважила, що в Європі ще день і зізналася, що рада можливості поговорити про нагальні питання, включаючи обстановку на сході України. Бесіда тривала приблизно три чверті години.
Раніше повідомлялося, що в китайському місті Ханчжоу в рамках саміту G20  президент РФ Володимир Путін зустрівся з французьким президентом Франсуа Олландом, а також з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?