У Миколаєві банда військових грабувала інтернет-кафе: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві банда військових грабувала інтернет-кафе: опубліковано фото

У Миколаєві банда військових грабувала інтернет-кафе: опубліковано фото

У Миколаєві поліція затримала банду військових, які тривалий час грабували інтернет-кафе.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції в Миколаївській області.
"Кілька тижнів оперуповноважені управління карного розшуку обласної міліції та Інгульського відділу відстежували осіб, які підозрювалися в причетності до скоєння тяжких злочинів. Зібравши доказову базу, оперативники за участю патрульних поліцейських затримали трьох нападників - військовослужбовців, жителів Хмельницької та Одеської областей, 23-х, 25-ти та 27-ми років", - йдеться в повідомленні.
Правоохоронці також розповіли подробиці того, як діяли зловмисники.
"За попередніми даними, двоє із зловмисників здійснювали напади, а третій «працював» водієм і, за його словами, навіть не уявляв, куди пішли його брат і знайомий, а тільки чекав їх повернення в автомобілі", - зазначають у прес-службі поліції.
Під час обшуку в машині хлопців були виявлені граната-Ф1, патрони різних калібрів до зброї і пакет з марихуаною.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві поліція затримала чоловіка, який грабував кредитні установи столиці, погрожуючи іграшковим пістолетом.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?