У Миколаєві під міськраду принесли могильні хрести: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві під міськраду принесли могильні хрести: з'явилися фото і відео

У Миколаєві під міськраду принесли могильні хрести: з'явилися фото і відео
Джерело:  Новини N

У Миколаєві під стінами міської ради відбувся мітинг, під час якого мешканці міста з могильними хрестами і плакатами виступали проти будівництва кладовища в Корабельному районі міста.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Novosti-N.
На акцію прийшли близько двохсот жителів селища Кульбакіне та Широкої Балки, які згадали головного архітектора Миколаєва Олену Палеху і волали до допомоги мера міста Олександра Сенкевича.
В руках вони тримали могильні хрести і плакати з написами: "Землю воїнам АТО!", "Кладовище за місто!", "Палеха додому в Київ!", "Чотири кладовища в Корабельному районі - це перебір!" та інші.
Читайте також: У Миколаєві обстріляли і поранили бізнесмена: з'явилися фото і відео
Крім того, учасники мітингу скандували: "Землю живим!", "Ми за чисту воду", "Ганьба!", "Сенкевич виходь", "Сенкевич допоможи", "Не будемо амебами" тощо.
З міськради до учасників акції так ніхто і не вийшов.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше проукраїнські активісти в Миколаєві зірвали акцію партії Віктора Медведчука, кума президента Росії Володимира Путіна.


















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?