У Миколаєві прямо на вулиці почали стрілянину: поранено чоловіка і дитину
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві прямо на вулиці почали стрілянину: поранено чоловіка і дитину

У Миколаєві прямо на вулиці почали стрілянину: поранено чоловіка і дитину

У Миколаєві увечері 8 листопада стався розбійний напад: троє невідомих прямо на вулиці відкрили стрілянину, намагаючись забрати у чоловіка сумку з грошима; в результаті вогнепальні поранення отримав сам об'єкт нападу і шестирічний хлопчик.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції Миколаєва.
Як з'ясували поліцейські на місці події, «біля зупинки громадського транспорту троє невідомих чоловіків, одягнених у камуфляжну форму, обличчя яких були закриті масками, зробили кілька пострілів з невстановленої зброї і потрапили в 48-річного потерпілого і 6-річного хлопчика, заподіявши обом вогнепальні поранення кінцівок».
«Нападники відібрали у пораненого чоловіка велику суму грошових коштів, сіли в автомобіль, чорного кольору, і зникли з місця події", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: У стриптиз-барі Житомира скандал з копами вилився в стрілянину: з'явилося відео.
За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про замах на умисне вбивство.
У разі затримання злочинців їм загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Київській області було скоєно збройний напад на співробітників поліції, двоє патрульних отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?