У Миколаєві студент цікаво вирішив боротися з "групами смерті": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві студент цікаво вирішив боротися з "групами смерті": з'явилося відео

У Миколаєві студент цікаво вирішив боротися з "групами смерті": з'явилося відео
Джерело:  ТСН

У Миколаєві 18-річний студент Іван Бондар зімітував самогубство, щоб виявити одного з кураторів групи смерті "Сині кити".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
В сюжеті ТСН повідомляють, що юнак разом з друзями вирішив боротися з людьми, які доводять дітей до самогубства.
Студент-програміст кілька днів нібито виконував завдання куратора групи смерті в соцмережі. Хлопець малював рани на руках і ногах олівцем і фарбами, а фотозвіти відправляв керівнику групи. За три дні хлопець виконав 50 завдань і останнім повинно було стати самогубство.

Читайте також: Укра їнцям пояснили головну мету створення "груп смерті" в інтернеті
У процесі листування хлопці з'ясували IP-адреси куратора, який виявився з Росії, і всю інформацію передали в кіберполіцію. Правоохоронці уточнили, що така допомога значно підвищить ефективність боротьби з групами смерті.
У Нацполіції також нагадали, що найбільш вразливою групою є діти з не зовсім благополучних сімей, у віці 13-17 років.



Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві правоохоронці викрили двох студентів-медиків, які були кураторами так званих "груп смерті" - спільнот в соціальних мережах, що підштовхують підлітків до скоєння самогубства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?