У Миколаєві влаштували масштабну бійку зі стріляниною: фото з місця НП
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві влаштували масштабну бійку зі стріляниною: фото з місця НП

У Миколаєві влаштували масштабну бійку зі стріляниною: фото з місця НП
Джерело:  online.ua

Вранці 18 грудня в Миколаєві сталася масштабна бійка шести чоловіків, один з яких почав стрілянину.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Миколаєва.


Читайте також: Три Діда Мороза побили депутата в Миколаєві: з'явилися фото з місця подій


Двоє жителів Миколаєва посперечалися з чотирма жителями Вітовського району Миколаївської області в розважальному закладі на проспекті Миру, після чого всі шість чоловіків вийшли на вулицю, де на подвір'ї багатоповерхівки один з жителів Миколаєва дістав зброю і зробив близько десятка пострілів в чотирьох супротивників.


Постраждалі змогли сховатися, проте миколаївці сіли на таксі і через якийсь час виявили їх і знову відкрили стрілянину. Жителі Вітовського району вибили зброю і почали бити кривдників, коли на місце події прибули патрульні. В результаті інциденту постраждали всі шість чоловіків.


Правоохоронці оприлюднили знімок вилученої зброї і фото одного із затриманих. За інформацією "Новости-N", пістолет, з якого велася стрілянина, був травматичним.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Миколаєві прямо на вулиці почали стріляти, в результаті чого поранили чоловіка з дитиною.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?