У Миколаєві внаслідок обстрілу РФ касетними снарядами загинули містяни
Категорія
Україна
Дата публікації

У Миколаєві внаслідок обстрілу РФ касетними снарядами загинули містяни

У Миколаєві внаслідок обстрілу РФ касетними снарядами загинули містяни
Джерело:  online.ua

4 квітня у Миколаєві в результаті обстрілу касетними снарядами з боку російської армії загинули декілька містян, які стояли на зупинці громадського транспорту та сиділи в маршрутці.

Джерело:  місцеве видання "Новости N", міський голова Миколаєва  Олександр Сенкевич

Кілька жителів Миколаєва загинули після обстрілу РФ

О 15:44 міський голова Олександр Сенкевич заявив, що російські загарбники запустили касетні снаряди по місту.

За його словами, касетні снаряди, які запустили російські солдати по місту, розірвались поблизу зупинки та на дорозі у жвавому районі.

Наразі відомо, що багато людей, які знходилися на зупинці та сиділи в маршрутці отримали поранення від осколків, які розлетілись навсібіч. Крім того, кілька людей загинуло на місці.

На автомобілях та спорудах довкола також видно значні руйнування.

Фото - novosti-n.org

Не можна також не згадати про те, що 4 квітня офіційно стало відомо, що російські окупанти повністю почали виходити з Чернігівської області, однак вони замінували дуже багато доріг — цю інформацію підтвердив очільник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?