У міністра-бодібілдера стався казус із охороною Кабміну
Категорія
Україна
Дата публікації

У міністра-бодібілдера стався казус із охороною Кабміну

У міністра-бодібілдера стався казус із охороною Кабміну
Джерело:  online.ua

Новий міністр енергетики Ігор Насалик, який захоплюється бодібілдінгом

і навіть брав участь в міжнародних змаганнях, не зміг проїхати на парковку біля будівлі Кабінету міністрів, охорона уряду його не впізнала.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку журналіста Юрія Дощатова в Facebook.


"Коли приходить новий Кабмін - завжди відбуваються кумедні штуки. Сьогодні міністра енергетики Ігоря Насалика не пустили на машині в центральний дворик перед будівлею уряду (він сам за кермом був). Довелося міністру шукати місце для паркування на тротуарі Грушевського", - пише він.


Ще одного нового міністра Володимира Омеляна охорона прийняла за представника ЗМІ.


"Міністра транспорту Омеляна прийняли за пресу (проходив через 1-й під'їзд). Коли він простягнув посвідчення міністра, охоронець трохи сторопів", - передає журналіст.


Нагадаємо,

в новому Кабінеті міністрів України під керівництвом Володимира Гройсмана не всі міністри володіють особистим автотранспортом. Але у більшості членів уряду по 3-4 автомобілі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?