У Мінкульті прокоментували скандальне інтерв'ю Івана Дорна
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Мінкульті прокоментували скандальне інтерв'ю Івана Дорна

У Мінкульті прокоментували скандальне інтерв'ю Івана Дорна
Джерело:  УНН

У Міністерстві культури України вважають неприпустимими висловлювання українського артиста Івана Дорна, який назвав конфлікт Росії з Україною сваркою.
Про це кореспонденту УНН заявив міністр культури Євген Нищук, повідомляє ONLINE.UA.
"Мені шкода, що Іван Дорн так прокоментував. У нього різна може бути позиція його особиста, в тому сенсі, допомагає він чи не допомагає (АТО - ред.), Але говорити про сварку так, як тут у нас нічого не відбувається - це негідно", - сказав міністр культури.
За словами Нищука, Мінкульт може тільки декларативно реагувати на заяви Дорна.
Читайте також: Іван Дорн відхрестився від допомоги бійцям АТО
"Він не перебуває в жодному державному закладі чи установі культури, де ми якось маємо можливість на нього вплинути... Юридично ми ніяк не можемо на нього вплинути", - сказав він.
Нищук зазначив, що висловлювання Дорна повинні перевірити в СБУ.
"Ситуація ступеня його висловлювань в частині СБУ... яка в принципі виносить ті чи інші певні санкції до тих чи інших виконавців з Росії... Людина, яка тут, яка знає весь процес, - мені дійсно прикро, я можу говорити про те, що це неприпустимо, це образливо", - додав міністр.
Як повідомляв ONLINE.UA, інтерв'ю українського артиста Івана Дорна, яке він дав у Росії, викликало бурю емоцій в соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?