У Мінкульті вибрали виконавчу директорку Українського культурного фонду
Категорія
Культура
Дата публікації

У Мінкульті вибрали виконавчу директорку Українського культурного фонду

У Мінкульті вибрали виконавчу директорку Українського культурного фонду
Джерело:  online.ua

У середу, 7 лютого, виконавчою директоркою Українського культурного фонду стала керівниця Національного бюро "Креативна Європа" в Україні Юлія Федів.

Рішення про це було прийнято більшістю голосів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на урядовий портал.

Читайте також: Мегаможливості для медіа: "Креативна Європа" оголошує конкурс проектів "Доступ до ринків"

Відзначається, що Український культурний фонд буде займатися підтримкою якісних українських культурних проектів, а також їх просуванням як в Україні, так і за її межами.

"Створення Українського культурного фонду є важливою подією для українського культурного співтовариства, - підкреслила Федів. - Вважаю важливою розробку якісної стратегії діяльності фонду на перший і майбутні роки його діяльності".

За її словами, в першу чергу необхідно визначити структуру Фонду, сформувати команду професіоналів, розробити об'єктивні критерії оцінки проектів, а також налагодити канал зв'язку з основними стейкхолдерами української культурної сфери.

Раніше Юлія Федів в своєму блозі на ONLINE.UA розповіла про креативну Україну крізь призму креативної Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?