У Міноборони озвучили свою версію "вбивства" полонених українців на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

У Міноборони озвучили свою версію "вбивства" полонених українців на Донбасі

У Міноборони озвучили свою версію "вбивства" полонених українців на Донбасі
Джерело:  news.liga.net

Спікер АТО Андрій Лисенко спростував повідомлення про те, що бойовики взяли в полон і вбили трьох українських військових.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Лігу".
Нагадаємо, раніше волонтер Семен Кабакаєв написав в соцмережі, що на Донбасі з трьох полонених українців знущалися, після чого вбили, а фото тортур надіслали українській стороні.
За словами Лисенка, повідомлення про вбивство бойовиками захоплених в полон військових, яке розповсюджується в ЗМІ і соцмережах, - це перекручена інформація про загибель двох українських бійців в зоні АТО, офіційно оприлюднена 21 грудня.
Читайте також: Багато поранених: з'явилися нові звістки зі Світлодарської дуги
Також Лисенко нагадав, що офіційно відомо про одного бійця АТО, який потрапив в полон до окупантів на Світлодарській дузі. У той же час спікер Міноборони не підтвердив і не спростував інформацію про загибель полоненого.
Як повідомляв ONLINE.UA, 23 грудня бойовики на Донбасі знову вели обстріл позицій сил АТО на Світлодарській дузі, в результаті чого є втрати серед українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?