У Міноборони планують збільшити оклад за звання
Категорія
Фінанси
Дата публікації

У Міноборони планують збільшити оклад за звання

Міністерство оборони України
У Міноборони планують збільшити оклад за звання

Міністерство оборони розробило проект постанови Кабінету міністрів України, в якому передбачено підвищення розмірів окладів за військовим званням у 4 рази, а посадових окладів - на 55%, передає ONLINE.UA з посиланням на Міністерство оборони України.
Про це повідомили під час організованої відомством спеціальної інтернет-конференції.
"Міністерством оборони в 2015 році на виконання Програми діяльності уряду "Україна-2020" розроблений відповідний проект постанови Кабінету міністрів України, яким передбачено підвищення розмірів окладів за військовим званням у 4 рази, посадових окладів - на 55%", - відповіли на запитання, чи планується підвищення посадових окладів та окладів за військовим званням у 2016 році.
Як стало відомо, зараз йде узгодження зазначеного проекту постанови.
Нагадаємо, глава Міноборони України Степан Полторак підписав наказ про особливості виплати грошового забезпечення військовослужбовцям ЗСУ в 2016 році, згідно з дорученням президента про суттєве підвищення рівня грошового забезпечення військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?