У Міноборони пояснили, як РФ цинічно почала використовувати ОРДЛО
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони пояснили, як РФ цинічно почала використовувати ОРДЛО

У Міноборони пояснили, як РФ цинічно почала використовувати ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки Міноборони виявило прибуття в ОРДЛО російських військовослужбовців з неідентифікованими снайперськими гвинтівками. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За офіційними даними, підрозділи з невідомою зброєю з'явилися на Донбасі минулого тижня.

"Командування ЗС РФ продовжує використовувати тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях як полігон для підготовки в бойових умовах особового складу підрозділів спеціального призначення ЗС РФ та випробування нових зразків озброєння", - пояснили у Міноборони.

Вважається, що кадрові російські військовослужбовці займалися вивченням ситуації на передових позиціях. Для цього вони використовували привезене з собою обладнання. Окупанти виконували завдання як снайперські пари та розвідники.

Нагадаємо, це не перший випадок, коли в ОРДЛО фіксували присутність військовослужбовців РФ з експериментальною зброєю.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці жовтня українська розвідка з'ясувала, що бойовики так званих "ЛДНР" перекинули велику кількість одиниць РСЗВ "Град" до лінії зіткнення. Їх виявили у районах, з яких відповідну важку зброю необхідно навпаки відводити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?