У міноборони РФ заявили про раптову перевірку боєготовності військ
Категорія
Світ
Дата публікації

У міноборони РФ заявили про раптову перевірку боєготовності військ

У міноборони РФ заявили про раптову перевірку боєготовності військ
Джерело:  Hromadske

РФ почала раптову перевірку боєготовності у військах Південного військового округу, окремих з'єднаннях повітряно-десантних військ і військово-транспортної авіації. Про це повідомив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, передає ONLINE.UA з посиланням на hromadske.tv.
«Відповідно до рішення верховного головнокомандувача сьогодні з п'ятої години ранку війська Південного військового округу, окремі з'єднання Повітряно-десантних військ і військово-транспортної авіації приводяться в бойову готовність. З цього часу ми приступили до раптової перевірки бойової готовності військ на Південно-західному стратегічному напрямку», - заявив голова Мінборони РФ.
За словами Шойгу, в ході перевірки оцінюватимуть ступінь готовності Південного військового округу до реагування на кризові ситуації різного характеру.
«Необхідно відпрацювати весь спектр завдань, що вирішуються органами управління та військами, в тому числі по боротьбі з терористичними загрозами, ліквідації наслідків природних і техногенних катастроф. Оцінити маневрені можливості з'єднань в ході здійснення маршів при створенні угруповань військ», - зазначив міністр.
Шойгу відзначив, що також потрібно перевірити готовність авіації і сил ППО до відбиття ударів повітряного противника і захисту важливих військових і державних об'єктів.
Нагадаємо, раніше в Міноборони РФ заявляли, що Туреччина планує вторгнення в Сирію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?