У Міноборони розповіли, скільки снарядів вціліло в Балаклії
Категорія
Події
Дата публікації

У Міноборони розповіли, скільки снарядів вціліло в Балаклії

У Міноборони розповіли, скільки снарядів вціліло в Балаклії

Міністр оборони Степан Полторак повідомив, що на базі зберігання в Балаклії вціліло більше 30% боєприпасів, решта було знищено пожежею.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"На базі, на якій була подія, практично залишилося трохи більше 30% боєприпасів. Причому залишилися такі, які є дефіцитними для нас", - повідомив Полторак.
За його словами, на інших базах зберігання запасів озброєння досить.
"Значної шкоди, яка би вплинула на стан боєздатності Збройних Сил України, ця подія не завдала, хоча звичайно втрати значні", - сказав Полторак.
Читайте також: В ибухи в Балаклії: з'явилися шокуючі фото складу боєприпасів до катастрофи
Міністр оборони також заявив, що в минулому місяці на базі в Балаклії завершився аудит і інформація про те, що "пожежею намагалися щось приховати, не відповідає дійсності".
Нагадаємо, близько 3 години ночі 23 березня в Балаклії почалася пожежа на складі боєприпасів, через що вони почали вибухати. У Міноборони повідомили, що пожежа і вибухи на складі боєприпасів могли початися в результаті підриву або дій безпілотника Міноборони повідомили, що пожежа і вибухи на складі боєприпасів могли початися в результаті підриву або дій безпілотника.
Як повідомляв ONLINE.UA, глава Харківської ОДА заявив, що, за попередніми підрахунками, сума збитків від пожежі і вибухів на військовій базі в Балаклії може скласти близько 220 мільйонів гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?