У Міноборони спростували власну інформацію, що Зеленський ухилявся від армії
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони спростували власну інформацію, що Зеленський ухилявся від армії

У Міноборони спростували власну інформацію, що Зеленський ухилявся від армії

Міністерство оборони України спростувало свою ж інформацію про призов по мобілізації президента Володимира Зеленського в 2014-2015 роках. Як повідомляє ONLINE.UA, у відповідь на офіційний запит агенції « Українські новини », заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ Збройних сил Геннадій Долгашов повідомив, що Зеленський не призивався на військову службу.

«Військову службу в Збройних Силах не проходив, на військову службу по мобілізації протягом 2014-2015 років не призивався», – сказано у відповіді міністерства.

Саме так у Міноборони відповіли на запит, чи оголошувався в розшук Володимир Зеленський в зв’язку з тим, що він не з’явився до військкомату за повістками.

У відомстві уточнили, що за результатами медкомісії він визнаний придатним до військової служби, має військово-облікову спеціальність «діловод діловодства».

Як відомо, 13 квітня цього року в Міністерстві оборони на своїй Facebook-сторінці розповіли, що Зеленському чотири рази надсилали повістки: 15.04.2014, 23.06.2014, 15.08.2014 та 10.05.2015.

Нагадаємо, що вчора народні депутати закликали Володимира Зеленського терміново скликати РНБО. Причина полягає у вирішенні ситуації навколо купівлі людиною з оточення кума Путна третього загальноукраїнського телеканалу – ZIK.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?