У Мін'юсті розповіли, як поділяться антикорупційним досвідом з іноземцями
Категорія
Політика
Дата публікації

У Мін'юсті розповіли, як поділяться антикорупційним досвідом з іноземцями

У Мін'юсті розповіли, як поділяться антикорупційним досвідом з іноземцями
Джерело:  online.ua

Міністр юстиції України Павло Петренко пояснив, про що розповість у своєму виступі на Міжнародній антикорупційній конференції IACC International Anti-Corruption Conference з 1 по 4 грудня в Панамі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави відомства.
Читайте також: Петренко розповів про нову зустріч з європейськими союзниками України: з'явилося фото
"Корупція - це загальносвітова проблема. І подолати її ми зможемо тільки спільними зусиллями. Український Президент, Парламент, Уряд і Міністерство юстиції за останні майже 3 роки зробили чимало кроків для того, щоб ліквідувати корупційні схеми, які роками вибудовувалися в державних органах, і викорінити корупцію на всіх рівнях", - написав Петренко.
Міністр підкреслив, що в ході конференції поділиться своїм досвідом антикорупційної діяльності з іншими учасниками конференції. "За багатьма напрямками ми впровадили антикорупційні норми, які на сьогодні в інших країнах тільки обговорюються. Повністю відкриті реєстри, обов'язкове внесення інформації про кінцевого бенефіціара компаній, електронне декларування, запуск антикорупційних органів, запуск Системи електронних торгів арештованим майном і системи електронних державних закупівель ProZorro - це лише невелика частина наших досягнень", - вважає він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Міністерстві юстиції України чітко позначили позицію української сторони з питання безвізового режиму з Євросоюзом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?