У Мін'юсті відзвітували про хід популярного проекту
Категорія
Політика
Дата публікації

У Мін'юсті відзвітували про хід популярного проекту

У Мін'юсті відзвітували про хід популярного проекту

Міністр юстиції Павло Петренко розповів про успішний проект "Шлюб за добу".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
"Шлюб за добу" стає ще ближче до кожної пари, яка вирішила одружитися і не хоче чекати. Пілотний проект Мін'юсту розширено ще на 8 міст. Тепер одружитися за новою швидкою і зручною процедурою можна у Вінниці, Дніпрі, Луцьку, Миколаєві, Кам'янець-Подільському, Рівному, Житомирі та Харкові", - розповів глава Мін'юсту.
Читайте також: У Мін'юсті відзвітували про ключовий етап в судовій реформі
Петренко зазначив, що загальна кількість міст, де діє пілотний проект Мін'юсту, зросла до 14, а з моменту запуску цією послугою вже скористалися майже 3600 пар.
"Ми і надалі будемо працювати над розширенням проекту, щоб кожен українець міг скористатися нашими сервісами без черг, без бюрократії і з максимальним комфортом", - додав міністр.




Як повідомляв ONLINE.UA, проект Міністерства юстиції "Шлюб за добу" розпорядженням Кабінету міністрів було розширено ще на 8 міст України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?