У Мін'юсті впевнені, що Гаага візьметься за Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

У Мін'юсті впевнені, що Гаага візьметься за Януковича

У Мін'юсті впевнені, що Гаага візьметься за Януковича
Джерело:  online.ua

Глава Мін'юсту Павло Петренко висловив упевненість, що Гаазький трибунал незабаром приступить до розгляду наданих Україною доказів причетності екс-президента Віктора Януковича до злочинів на Майдані.
Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео.
"Я думаю, що та доказова база, яку ми зібрали протягом останніх 2,5 років за злочинами часів Майдану, буде додатковим аргументом для Гаазького трибуналу, щоб почати судовий процес. Всі ознаки, які визначені Римською конвенцією щодо масовості, щодо відповідних злочинів проти людяності, причетності тодішнього керівництва держави до цих злочинів, ми навели", - сказав Петренко.
На переконання міністра, рішення Міжнародного кримінального суду, яке б зафіксувало масові злочини, скоєні проти українських громадян з боку режиму, було б і юридичною, і історичною справедливістю.



Як повідомляв ONLINE.UA, Святошинський районний суд Києва ухвалив провести 25 листопада о 13:00 допит утікача-екс-президента ВіктораЯнуковича і колишнього командувача Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Станіслава Шуляка за допомогою відеоконференцзв'язку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?