У московському метро помилково оголосили повітряну тривогу
Категорія
Світ
Дата публікації

У московському метро помилково оголосили повітряну тривогу

У московському метро помилково оголосили повітряну тривогу
Джерело:  BBC

Сьогодні вранці, 28 квітня, у московському метро через технічний збій пролунало оголошення "повітряна тривога в Москві".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Після першого оголошення здивовані пасажири почули: "ескалатори працюють тільки на спуск".

Проте, за словами представника московського метрополітену, ескалатори працювали і на спуск, і на підйом, як зазвичай, і взагалі метро працювало в штатному режимі. Він пояснив, що під час налаштування аудіоповідомлень стався технічний збій, який одразу усунули.

Читайте також: Теракт в метро Петербурга: близьке до Аль-Каїди угруповання взяло на себе відповідальність

Як пише BBC, минулої осені по всій Росії, в тому числі у Москві, відбулися навчання з цивільної оборони, під час яких учасникам пояснювали, де розташоване найближче бомбосховище. Навчання викликали занепокоєння у західних журналістів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 3 квітня в метро Санкт-Петербурга між станціями "Сінна площа" і "Технологічний інститут" стався вибух. Трохи згодом на станції "Площа Повстання" виявили та знешкодили ще один вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху в метро Санкт-Петербурга загинули понад 10 людей, та більше 45 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?