У Москві ФСБ по-звірячому побила хлопця за прапор України
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві ФСБ по-звірячому побила хлопця за прапор України

У Москві ФСБ по-звірячому побила хлопця за прапор України
Джерело:  Медіазону

У російській столиці, Москві, аспірант історичного факультету Московського державного університету був побитий після того, як під час концерту "Весна" на річницю окупації Криму вивісив з вікна гуртожитку прапор України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медіазону".
Молоду людину затримали 18 березня в гуртожитку: до нього прийшов майор поліції і три людини, які представилися співробітниками ФСБ, вони забрали фотоапарат, телефон і ноутбук, а потім доправили його до відділку внутрішніх справ, розповів друг аспіранта.

Читайте також: Стало відомо, скільки платили за "кримнашистський" мітинг в Москві: опубліковано відео
"Поліцейський пішов, а ФСБшники почали допит з пристрастю - хто такий, на кого працюєш, хто тобі заплатив. Змусили включити ноутбук, рилися в телефоні і фотоапараті. Особливо його не били, в голову тільки розкритою долонею, в корпус кілька разів тикали загостреною шваброю, від якої залишилися порізи і синці", - повідомив він.


Український прапор під час мітингу "кримнашистів" у Москві. Фото: Twitter
Після допиту хлопця змусили написати розписку в тому, що він згоден працювати інформатором ФСБ і підписати протокол про затримання, в якому говорилося, що він розмахував прапором і нецензурно висловлювався.
Також на аспіранта виписали квитанцію на штраф за дрібне хуліганство.
У свою чергу молода людина зафіксувала побої в травмпункті і звернулася до Комітету з питань запобігання катуванням.
Як повідомляв ONLINE.UA, соцмережі насмішило фото з окупованого Криму, де відбулися урочистості до третьої річниці "приєднання" Криму до Російської Федерації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?