У Москві на кладовищі розгорілася масова бійка, є загиблі: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві на кладовищі розгорілася масова бійка, є загиблі: з'явилося відео

У Москві на кладовищі розгорілася масова бійка, є загиблі: з'явилося відео

На Хованському кладовищі  в Москві  сталася велика бійка, в якій взяли участь близько 400 осіб. За попередніми даними, загинули дві людини.


Про це заявили джерела в правоохоронних органах, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.


Відомо, що відбулося зіткнення двох етнічних угруповань з використанням біт, арматур і вогнепальної зброї. Правоохоронці оточили кладовище і почали затримання. На місце події стягнули резерви московської поліції. Щоб врегулювати конфлікт, правоохоронцям довелося стріляти в повітря.


"Близько 400 осіб зараз беруть участь в конфлікті на території Хованського кладовища. За попередніми даними, вони не поділили територію обслуговування кладовища", - повідомляла керівник прес-служби столичного главку поліції Софія Хотина.


Представник столичного главку СКР Олександр Нікітін розповів, що порушено кримінальну справу за фактом смерті двох людей. При цьому раніше з'являлася інформація, що загинув співробітник поліції, зараз ці відомості перевіряються.


Згідно з інформацією life.ru, число загиблих в конфлікті може зрости до 12 осіб, при цьому кількість постраждалих, - більше 20.


Очевидці інциденту стверджують, що зіткнення сталося через спробу рейдерського захоплення кладовища.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилися фото кладовища бойовиків під Донецьком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?