У Москві не працюють аеропорти через атаку БпЛА
Категорія
Події
Дата публікації

У Москві не працюють аеропорти через атаку БпЛА

У Москві не працюють аеропорти через атаку БпЛА
Джерело:  online.ua

21 серпня у Москві вже вдруге за ранок тимчасово не працюють всі аеропорти. Їх закрили через атаку безпілотників.

Джерело: ТАСС, Міноборони РФ

Що відомо про причину закриття аеропортів

Столичний аеропорт Внуково тимчасово не приймає та не відправляє рейси. З метою безпеки з 06:25 частина рейсів була перенаправлена в інші авіагавані, - повідомили у пресслужбі аеропорту виданню ТАСС.

Припинили роботу Внуково через ранкову атаку безпілотниками по столиці РФ.

Згодом у всіх московських аеропортах оголосили режим "килим". Через це було затримано кілька рейсів на виліт та на приліт. Цей режим оголошують, якщо у повітряному просторі виявляють невідомі повітряні судна та інші об'єкти.

Міноборони Росії про ранкову атаку по Москві

Сьогодні, 21 серпня, близько 6:50 столицю Росії намагалися атакувати українські БпЛА, заявили у міноборони РФ. Його нібито збила ППО на території Московської області поблизу

Втративши управління, БПЛА зазнав аварії в районі населеного пункту Покровське Рузького району. Постраждалих немає, – заявили у міністерстві.

Міноборони РФ також повідомили про чергову атаку українським безпілотником о 8:16. Його також "начебто" збила ППО на території Істринського району Московської області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?